FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Hanegem: ‘Serero had in de basis moeten beginnen’

Willem van Hanengem laat vandaag in het Algemeen Dagblad zijn licht schijnen op de eerste competitie ronde. Ook Ajax passeert de revue.

“Ajax had op papier een makkelijke wedstrijd. Jammer dat Serero niet in de basis begon, dat wordt een smaakmaker in de Nederlandse competitie”, aldus de kromme. “Als ik trainer van Ajax zou zijn, haalde ik Siem de Jong uit het elftal en zou ik gaan spelen met Janssen, Eriksen en Serrero”.

“Ik las overigens dat Sigthórsson een typische Ajax spits zou wezen. Dat omdat hij met voorzetten altijd naar de eerste paal komt. Daar moet ik wel om lachen. Toen ik zestien jaar oud was, zeiden mijn trainers dat je bij een actie op de zijkant altijd naar de eerste paal moet komen. Dat was niet bij Ajax, maar bij Velox. Overigens vind ik Sigthórsson wel een hele goeie”, sluit van Hanegem af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *