FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Marwijk: ‘Wijnaldum moet niet denken aan transfersom’

Bert van Marwijk riep maandag voor het oog van de buitenwereld Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum even bij zich. De bondscoach sprak langdurig met zijn spelers over hun transfer naar PSV.

Wijnaldum onthulde na de training wat Van Marwijk voor hen in petto had. “Hij zei dat we een goeie keus hebben gemaakt door naar PSV te gaan. En dat we niet moeten denken aan het bedrag dat voor ons is betaald.”

“Hij is blij met de keuze die we hebben gemaakt”, vervolgt Wijnaldum (20) in De Telegraaf. “Het betekent weer een stapje hoger, bij een Nederlandse club, elke week spelen en ook spelen om het kampioenschap. Dat vond hij heel erg positief.”

“Ook zei hij dat we geen talenten meer zijn, maar spelers die het team moeten dragen. Dat we hier bij het Nederlands elftal gewoon heel veel moeten leren en dat proberen mee te nemen naar onze club. Dat is een heel wijze raad, vind ik. Ik ben erg blij met zijn woorden”, besluit Wijnaldum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *