FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord gaat talenten van Arsenal huren’

Volgens fr12.nl zal Martin van Geel met vertegenwoordigers van Arsenal gaan praten over het verhuren van spelers. De beleidsmaker zal deze week bespreken of Feyenoord talenten als Gilles Sunu en Oguzhan Özyakup voor één seizoen van The Gunners mag huren.

Vorig seizoen mocht Ryo Miyaichi de toeschouwers in De Kuip vermaken. De verhuurperiode van de Japanner smaakte naar meer, maar Arsenal wil de talentvolle Aziaat liever in Londen laten voetballen. Wel heeft de club uit Engeland een lijst gemaakt met spelers die eventueel verhuurd kunnen worden aan geïnteresseerde formaties, zoals Feyenoord.

Sunu en Özyakup zouden naar verluidt in aanmerking komen voor een verhuurperiode. Sunu is een twintigjarige Franse aanvaller, die eerder voor Derby County en FC Lorient mocht voetballen. Özyakup is een Nederlander die in 2008 door Arsenal bij AZ Alkmaar werd weggekocht. Hij verlengde kort geleden zijn contract in Zuid-Engeland tot medio 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *