FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Fabregas vol lof over oud-Feyenoorder

Arsenal-aanvoerder Cesc Fabregas heeft zich lovend uitgelaten over oud-Feyenoord Ryo Miyaichi. De Japanse vleugelflitser kreeg dinsdag een werkvergunning van de Engelse voetbalbond en mag zodoende spelen voor de Engelse topclub, en daar is de aanvoerder erg gelukkig mee.

“Ik ben heel blij te horen dat Ryo Miyaichi een werkvergunning heeft gekregen en kan gaan spelen voor ons elftal. Hij is een geweldige jongen en verdient deze kans”, twitterde Fabregas.

Of Miyaichi ook daadwerkelijk met Fabregas zal gaan spelen blijft nog altijd de vraag. De middenvelder wordt nog altijd in verband gebracht met een terugkeer naar zijn jeugdliefde FC Barcelona. De onderhandelingen tussen beide clubs verkeren momenteel echter in een impasse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *