FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel gaat praten over Arsenal-spelers Sunu en Özyakup’

Ryo Miyaichi zal het zéér zeker niet worden, maar technisch directeur Martin van Geel zal toch naar Londen afreizen om met Arsenal te praten over eventuele huurspelers. Feyenoord probeert zich nog voor de transferdeadline te versterken en de Engelse topclub is mogelijk een uitweg voor de financieel geplaagde voetbalclub.

Fransman Gilles Sunu en Nederlander Oğuzhan Özyakup lijken de twee voornaamste namen, waarover beide clubs zullen spreken, zo bevestigen insiders tegenover FR12.nl. Mario Been, ex-trainer van Feyenoord, zou eerder al geïnformeerd hebben naar Özyakup, maar verder dan ‘informeren’ kwam het niet.

Zowel Sunu als Özyakup staat op het lijstje voor een mogelijke verhuur bij Arsenal. De 20-jarige aanvaller Sunu werd eerder al verhuurd aan respectievelijk Derby County en FC Lorient. Özyakup maakte in 2008 de overstap van AZ naar Arsenal. De wegen van de Nederlandse-Turk en Arsenal leken in mei van dit jaar nog te gaan scheiden, maar uiteindelijk verlengde hij zijn contract tot medio 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *