FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Immers hoopt op transfersom van 1,3 miljoen euro’

Lex Immers hoop ADO Den Haag te kunnen verruilen voor Feyenoord voor een transfersom van 1,3 miljoen euro, zo schrijft AD Sportwereld.

Vandaag schuift de dynamische middenvelder aan tafel met de ADO-top om alsnog een opening te vinden voor een vertrek naar Rotterdam.

Het kamp Immers hoopt vurig dat ADO de speler voor 1,3 miljoen euro laat vertrekken naar de Kuip. Dat bedrag sprak Immers mondeling af met ADO in geval er een ‘droomclub’ op de stoep zou staan van de volbloed Hagenaar.

‘Er is destijds wel een afspraak gemaakt’, legt commissaris Paul Beyersbergen uit. ‘Maar die gold alleen als een droomclub uit het buitenland aan zou kloppen. In dat geval zou ADO zich bereidwillig opstellen. Maar in die categorie valt Feyenoord niet.’

Immers zou inmiddels bij de leiding van ADO hebben erkend dat de mondelinge afspraak, die acht maanden geleden is gemaakt, niet over een Nederlandse club ging. De spits hoopt nu dat ADO hem alsnog voor 1,3 miljoen euro, het uiterste bod dat Feyenoord richting ADO kan doen, naar de Kuip laat vertrekken.

Volgens AD Sportwereld heeft Feyenoord een eerste op Immers gedaan van 1 miljoen. ‘Dat was ontoereikend’, aldus Van der Kallen.

Hoeveel de clubleiding wel wil incasseren voor Immers wil Van der Kallen niet kwijt. ‘Ik heb in de krant een bedrag van vier miljoen gelezen. Maar er is tijdens het gesprek geen bedrag genoemd.’

Immers staat nog drie jaar onder contract in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *