FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord opnieuw niet akkoord met bod op Leroy Fer

FC Twente heeft donderdag een nieuw bod uitgebracht op Leroy Fer, voor Feyenoord was dat echter weer niet voldoende. De Rotterdammers hebben het bod afgewezen, waardoor een transfer weer iets verder weg lijkt.

FC Twente-commissaris Aldo van der Laan bracht enkele weken geleden een eerste bod uit van twee miljoen euro, gisteren verhoogde de Tukkers dat bedrag, meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord twijfelde echter niet bij ontvangst van de nieuwe aanbieding, het bedrag is niet hoog genoeg om Fer te laten vertrekken.

In Enschede vergadert de top van FC Twente vrijdag of er een nieuw bod uitgebracht moet worden op de middenvelder. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, liet eerder al weten dat een vertrek van Fer alleen bespreekbaar is voor een bedrag van minimaal vijf miljoen euro.

De 21-jarige Feyenoorder heeft bij de Rotterdammers nog een contract tot de zomer van 2012. In zijn nog prille loopbaan speelde Fer inmiddels al meer dan honderd wedstrijden in de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *