FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Robin Nelisse zal altijd een Feyenoorder blijven

Robin Nelisse heeft laten weten in zijn hart voor altijd een Feyenoorder te zullen blijven. De geboren Rotterdammer maakte donderdag bekend dat hij het voetbal vaarwel zegt. De 33-jarige aanvaller heeft teveel last van zijn knie.

“Ik ben bovenal een Rotterdammer, heb tussen mijn twaalfde en 21ste bij Feyenoord gespeeld. Ik zal altijd een Rotterdammer blijven.” In de Eredivisie speelde Nelisse verder lange tijd voor AZ en voor FC Utrecht.

De spits had graag nog twee jaar willen doorvoetballen. “Normaal bepaal je zelf wanneer je stopt. Bij mij deed een knie dat. Twee jaar geleden kreeg ik last van het gewricht. Elke keer leek ik te herstellen, maar telkens ging het weer fout. Wat ik de laatste maanden ook probeerde, de pijn ging niet meer weg”, besluit Nelisse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *