FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord geinteresseerd in City-speler John Guidetti

John Guidetti leek deze zomer op weg naar FC Twente, maar op het laatste moment wilde de Zweed onder het contract uit. De aanvaller kan echter alsnog naar Nederland komen, Feyenoord wil de jongeling graag huren.

Mika Lipponen, scout voor Feyenoord, bekeek de jeugdinternational afgelopen week tijdens de interland tussen Jong Oranje en Jong Zweden. Trainer Ronald Koeman bekeek de wedstrijd een dag later terug op de dvd en zag Guidetti tweemaal scoren tijdens de 3-0 zege van de Zweedse ploeg, meldt het Algemeen Dagblad.

Guidetti staat onder contract van Manchester City, die club overweegt de negentienjarige aanvaller echter te verhuren. FC Twente ontving een miljoen euro aan schadevergoeding nadat Guidetti onder zijn contract uit wilde, de voormalig speler van IF Brommapojkarna tekende vervolgens een nieuw contract bij Manchester City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *