FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

QPR mengt zich in strijd op John Guidetti

Naast Feyenoord is ook Queens Park Rangers geïnteresseerd in de diensten van John Guidetti. De kans dat de spits van Manchester City veel speelminuten dit seizoen bij zijn werkgever maakt, lijkt klein. Feyenoord zal, net als QPR, snel stappen ondernemen om de Zweed op huurbasis binnen te halen.

“Wij vinden Guidetti zeker een interessante speler, dat wil ik wel bevestigen”, zo vertelt technisch directeur Martin van Geel in gesprek met Voetbal International. “Het is duidelijk dat de spitspositie bij ons nog steeds onderbezet is. Dus ja, ik zal me melden bij Manchester City en onderzoeken of er iets mogelijk is.”

“Na het vertrek van Georgionio Wijnaldum, Luc Castaignos, André Bahia en Adil Auassar hebben we in het salarisbudget de nodige ruimte gecreëerd. Een speler huren of transfervrij overnemen is iets dat we kunnen”, besluit de bewindvoerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *