FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Twente biedt 4 miljoen op Fer, Feyenoord gaat nadenken’

Leroy Fer kon deze zomer nog wel eens de overstap maken naar FC Twente. De Tukkers legden een aantal keer een bedrag neer bij Feyenoord voor de middenvelder, maar kregen telkens nul op rekest. Het laatste bod wordt echter in overweging genomen door de Rotterdammers.

Twente bood vier miljoen euro voor Fer. Waar technisch directeur Martin van Geel erbij blijft de 21-jarige middenvelder niet te willen verkopen. De Vrienden van Feyenoord en de Raad van Commissarissen willen echter dat de club het bedrag van vier miljoen euro, plus bonussen bij sportief succes van Twente, in beraad gaat nemen. Van Geel laat weten het gesprek binnen Feyenoord aan te gaan over Fer.

“Ik wens dat toch te benadrukken”, zegt Van Geel. “Het is simpel: wij denken mét Fer sterker te zijn dan zonder Fer. Daarom blijf ik bij mijn standpunt dat we Fer pas verkopen als er een bod komt dat we écht niet kunnen weigeren.” Daarbij komt dat Van Geel nog een handicap heeft, gezien het feit hij een overgang van de international van Jong Oranje niet kan blokkeren.

“De uiteindelijke beslissing ligt bij onze directie. We hebben drie statutaire directeuren. Zelf ben ik dat niet. Als de directie de beslissing heeft genomen gaan ze daarmee naar de Raad van Commissarissen. Samen zullen ze dan tot een oordeel komen. Ik adviseer, zoals wel meer mensen binnen de club dat doen. In ieder geval zal het finale oordeel breed worden gedragen”, aldus Van Geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *