FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord heeft Braziliaanse spits op de korrel’

In de zoektocht naar een nieuwe spits zou Feyenoord zijn uitgekomen bij de Braziliaan Andre Alves. De aanvaller speelt momenteel bij het Hongaarse Videoton FC. De zaakwaarnemer van de Braziliaan zou de Rotterdamse interesse hebben bevestigd in Nemzeti Sport.

De zaakwaarnemer claimt dat twee Nederlandse clubs achter zijn cliënt aan zitten en dat een van deze clubs Feyenoord is. Er is echter serieuze concurrentie uit Turkije waar Samsunspor een bod aan het voorbereiden zou zijn.De 27-jarige Alves kende vorig jaar een voortreffelijk seizoen bij Videoton FC dat zijn eerste Hongaarse titel in de clubhistorie wist te pakken. De spits maakte in 29 wedstrijden liefst 24 doelpunten. Dit seizoen loopt Alves twee op vier.

De aanvaller speelt sinds 2005 in Hongarije en werd door Honved Boedapest opgepikt bij het Braziliaanse União Suzano. Vervolgens kwam Alves uit voor Kaposvár, Luch Energia uit Rusland en nadien Videoton FC waar hij onlangs begonnen is aan zijn vierde seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *