FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Miguel Nelom hersteld van knieblessure

Feyenoord-trainer Ronald Koeman kan weer beschikken over Miquel Nelom. De verdediger, die eerder deze zomer overkwam van stadsgenoot Excelsior, kampte de laatste weken met een lichte knieblessure. Dinsdag nam hij voor het eerst weer deel aan de gehele groepstraining.

De twintigjarige Nelom miste door zijn kwetsuur de eerste twee competitiewedstrijden van Feyenoord tegen respectievelijk Excelsior (2-0 winst) en Roda JC (3-0 winst). Zondag in het uitduel met Heracles Almelo is de linksback wel weer van de partij.

Koeman verwelkomde dinsdag overigens slechts elf spelers op het Rotterdamse trainingsveld. De spelers die zaterdag tegen Roda in de basis begonnen, bleven binnen. Het resterende deel van de selectie werd aangevuld met Moreno Rutten, Elvis Manu, Mats van Huijgevoort en Matthew Steenvoorden, die allen actief zijn bij Feyenoord/Excelsior -19.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *