FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel: ‘Wij gaan Leroy Fer absoluut niet verkopen’

Feyenoord heeft FC Twente laten weten dat het derde bod op Leroy Fer is afgewezen. De Rotterdammers hebben het aanbod van vier miljoen euro resoluut van tafel geveegd, de middenvelder is niet te koop.

“We hebben Twente medegedeeld dat we Fer niet gaan verkopen”, zegt Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, tegenover het Algemeen Dagblad. “Als directie en raad van commissarissen zitten we wat dat betreft volledig op een lijn.”

Van Geel legt de nadruk op de laatste zin, want beide partijen hebben tegenstrijdige belangen. De investeerdersgroep Vrienden van Feyenoord heeft recht op een percentage van de transferopbrengst. Mocht Fer deze zomer niet verkocht worden, loopt hij transfervrij de deur uit. De middenvelder is niet van plan zijn aflopende contract te verlengen.

“Toch zien alle partijen hoeveel waarde Leroy op het veld heeft voor Feyenoord. Bovendien, en ook dat speelt een grote rol, we kunnen de opbrengsten niet herinvesteren. Het sportieve weegt daarom gewoon het zwaarst voor ons”, aldus Van Geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *