FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Guidetti staat open voor transfer naar Feyenoord’

De zaakwaarnemer van John Guidetti, Per Jonsson, heeft in De Telegraaf te kennen gegeven dat een eventuele verhuur van zijn client aan Feyenoord een goede optie is.

Jonsson in gesprek met De Telegraaf: “Feyenoord is een goede optie. Bij de contractverlenging met Manchester City is overeengekomen dat Guidetti verhuurd zal worden. Op zijn leeftijd is het belangrijk om veel te spelen. Bij Feyenoord kan dat en daarom is een verhuur een interessante mogelijkheid. Maar of het ook zover komt, hangt van veel factoren af. Zo moeten de clubs het eerst eens worden.”

Eerder zag Guidetti in overleg met Jonsson nog af van een overgang naar FC Twente. Jonsson: “FC Twente had al twee goede spitsen en daarom vond ik dat met het oog op zijn carrièreplanning geen goede stap.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *