FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Leroy Fer wil zo snel mogelijk naar FC Twente’

Feyenoord blijft FC Twente zeggen dat Leroy Fer niet te koop is, maar nu heeft de middenvelder zelf van zich laten horen. Fer heeft namelijk bij de Rotterdamse club aangegeven naar Enschede te willen vertrekken.

Donderdagmiddag zal er nog een gesprek plaatsvinden. “Dan gaan we bepraten wat we kunnen doen in deze situatie. Daar wil ik verder niets over zeggen. Leroy geeft duidelijk aan dat zijn sportieve keuze ergens anders ligt dan bij Feyenoord. Hij wil nog steeds graag naar FC Twente”, zegt zaakwaarnemer Rob Jansen.

Voorzitter Joop Munsterman liet eerder al weten de instelling van Feyenoord niet te begrijpen. “Onbegrijpelijk. Wellicht hebben wij de inhoud van ons bod onvoldoende duidelijk kunnen maken. We laten het er in elk geval niet bij zitten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *