FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil contracten gaan verlengen

Feyenoord is meer dan tevreden over diverse spelers uit de jeugdopleiding. De Rotterdammers willen daarom in september een aantal spelers een nieuw contract aanbieden. De club is meer dan tevreden over de ontwikkeling van onder andere Jordy Clasie.

“We zullen het overwegen,” zegt Martin van Geel. “Maar over namen hebben we het nog niet gehad. Ik huldig het standpunt dat we eerst de transferwindow moeten afwachten. Als dan de rust is weergekeerd, kunnen we kijken wat we hebben.”

“Daarvoor sluiten we zeker onze ogen niet,” beweert de algemeen directeur. “Een aantal spelers is goed bezig. Als ik ze tegen Roda JC zie voetballen, word ik daar vrolijk van. Tegelijkertijd moeten we niet overdrijven. Het was een mooie avond, maar laten we wel reëel blijven. Er zijn ook nog zat te kortkomingen, maar die horen bij een jonge ploeg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *