FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer zet transfer uit zijn hoofd

Leroy Fer gaat ervan uit dat hij ook dit seizoen zijn wedstrijden blijft spelen voor Feyenoord. De middenvelder gaat zich helemaal richten op de Rotterdamse club en denkt niet meer aan een mogelijke overstap.

“Ik wil er een mooi seizoen van maken. Een transfer heb ik uit mijn hoofd gezet. Ik focus me op Feyenoord”, aldus Fer op de officiële website van Sport Promotion.

Feyenoord weigerde recent ook het derde bod vanuit Enschede. “Dus ga ik er nu vanuit dat ik het seizoen gewoon afmaak bij Feyenoord. Dat is de uitkomst van mijn gesprek van vandaag. Als Feyenoord niet wil meewerken, dan is dat zo. Ik begrijp van Twente dat ze er alles aan hebben gedaan om een akkoord te bereiken. Het bod is telkens verhoogd.”

Fer gaf al eerder aan graag naar FC Twente te willen vertrekken indien dat mogelijk zou zijn. “Ik hou van Feyenoord. Ik speel hier vanaf mijn jeugd, heb er mijn debuut mogen maken in het betaalde voetbal. Daar zal ik ze altijd dankbaar voor blijven. Maar iedere speler wil op een gegeven moment een stap zetten, naar iets anders, een nieuwe omgeving. Zo werkt het nu eenmaal in het voetbal. Toen Twente zich voor me meldde sprak die club me meteen aan. Dat mag toch? Je kunt niet zeggen dat ze het niet goed hebben gedaan de afgelopen jaren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *