FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Miyaichi vond Feyenoord een prachtige ervaring

Ryo Miyaichi is Feyenoord bijzonder dankbaar. De Japanner, die in eerste instantie nog niet in aanmerking kwam voor een Engelse werkvergunning, kijkt met een fantastisch gevoel terug op zijn periode in De Kuip.

“Het was mijn eerste seizoen als professional en, ook al was het een half jaar, het was een fantastische ervaring”, zei Miyaichi op de Arsenal-website. “Ik had het geluk om daar te zijn en te spelen. Ik was omringd door geweldige fans en staf. Ik ben ze allemaal dankbaar.”

“Bij mijn verhuur aan Feyenoord voelde ik direct een band”, vervolgt Ryodinho. “Ik geloof dat ze met Ronaldinho vergeleken. Maar ik mag nog niet eens zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *