FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Adriaanse: ‘Fer is de beste Feyenoorder’

FC Twente heeft geen plan B als de zomerse komst van Leroy Fer van Feyenoord niet doorgaat. Diverse biedingen van de Enschedeërs op de middenvelder werden tot dusver telkens door de Rotterdammers afgewezen. “Dat alternatief hebben we bijvoorbeeld wel als Bryan Ruiz weggaat”, claimt Co Adriaanse in een reactie op de transferperikelen.

Adriaanse heeft de hoop op de komst van Fer nog niet helemaal opgegeven. “Maar de kans dat hij komt wordt wel steeds kleiner”, geeft de oefenmeester van FC Twente vrijdag toe tegenover TC/Tubantia. Een andere middenvelder is niet aan de orde. “Fer was een buitenkansje voor ons. Wen Nederlandse jongen. Fysiek ijzersterk en op meerdere plaatsten inzetbaar. Van zulke spelers heb je er niet veel.”

Feyenoord weigert Fer te laten gaan, ondanks het feit dat de middenvelder over een aflopend contract beschikt. Adriaanse kan het standpunt in De Kuip wel begrijpen. “Fer is de beste speler van Feyenoord, met hem is het misschien wel mogelijk om bij de eerste vijf te eindigen. Als dat lukt zegt iedereen: ‘goed gedaan Martin van Geel’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *