FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil talenten gaan belonen voor prestaties

Mede dankzij de opkomst van enkele talenten is in De Kuip de zon doorgebroken. In september zal technisch directeur Martin van Geel bekijken op welke manier de jonge voetballers beloond kunnen worden. Enkele spelers, waaronder bijvoorbeeld middenvelder Jordy Clasie, mogen hopen op opwaardering van hun huidige contract.

“Het is iets dat we zullen overwegen, maar over namen hebben we het nog niet gehad”, zegt Van Geel in Voetbal International. De directeur wil niet te veel op de zaken vooruit lopen. “Ik huldig het standpunt dat we eerst de transferwindow moeten afwachten. Als dan de rust is weergekeerd, kunnen we gaan kijken naar wat we hebben. Daarvoor sluiten wij zeker onze ogen niet.”

“Een aantal spelers is goed bezig. Als ik ze tegen Roda JC zie voetballen, word ik daar vrolijk van”, vervolgt Van Geel. “Tegelijkertijd moeten we niet overdrijven. Het was een mooie avond, maar laten we wel reëel blijven. Er zijn ook nog zat tekortkomingen, maar die horen bij een jonge ploeg.”

Ronald Koeman wil met ingang van deze week vaker talenten uit Feyenoord -19 aan het werk zien. “Door jeugd te laten meetrainen zie je meteen met wat voor kwaliteit je te maken hebt”, zegt de trainer. En Van Geel: “Daarbij weet je nooit hoe snel het kan gaan met een beloftevolle speler.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *