FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ruud Gullit: Cabral is als Messi en Suarez

Ruud Gullit is erg onder de indruk van Jerson Cabral. De flankaanvaller van Feyenoord is volgens de oud-trainer een speler die het verschil maakt voor zijn club. Na het gewonnen duel met Roda JC vertelde Gullit nog dat zo’n speler nooit van zijn kwaliteiten mag worden beroofd.

Met twee doelpunten en een assist liet Jerson Cabral in het duel met Roda JC van zich spreken. Jimmy Hempte, zijn directe tegenstander, zag alle hoeken van het veld. “Het gaat erom dat Cabral weet wanneer hij wel, en wanneer hij zulke acties niet kan maken. Vaak is dat een kwestie van ervaring”, vertelt Gullit in De Telegraaf.

“Ook op het absolute topniveau maken dat soort spelers het verschil met hun individuele kwaliteit”, gaat Gullit verder. “Bij Barcelona Lionel Messi, bij Real Madrid Cristiano Ronaldo, Luis Suárez bij Uruguay, Liverpool, Bryan Ruiz bij FC Twente, Miralem Sulejmani bij Ajax en bij PSV was Ibrahim Afellay vorig seizoen zo iemand.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *