FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Van Geel heeft alternatief voor John Guidetti’

Feyenoord zet alles in het werk voor de tijdelijke komst van John Guidetti. “Maar het is een gecompliceerd verhaal”, zegt technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf.

Van Geel reist deze week af naar Engeland, waar hij zal proberen Guidetti te verleiden tot een Rotterdams avontuur. De spits van Manchester City staat echter ook in de belangstelling van enkele Engelse clubs. Onder andere het Fulham van Martin Jol zou geïnteresseerd zijn.

Feyenoord heeft daarom enkele alternatieven achter de hand, vertelt Van Geel, die daarnaast constateert dat het rustig is rondom Leroy Fer. In De Kuip sluit men echter niet uit dat FC Twente zich opnieuw zal melden als de club zich deze week toegang verschaft tot de Champions League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *