FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Vennegoor of Hesselink in beeld bij Feyenoord

John Guidetti is de eerste optie van Feyenoord om aan te trekken als nieuwe spits. De Zweed moet gehuurd worden van Manchester City. Als de Scandinaviër niet wil, schakelen de Rotterdammers over naar Jan Vennegoor of Hesselink.

Dat meldt Voetbal International. Feyenoord is al een tijd in gesprek met City over een huurovereenkomst. Beide clubs komen er voorlopig niet uit vanwege de financiële drempels. The Citizens willen namelijk dat Feyenoord een huursom van 125.000 pond gaat betalen en daarbij ook het salaris van 800.000 euro op zich gaat nemen. Voorlopig wil de Eredivisionist daar niet aan beginnen.

Wanneer Guidetti niet haalbaar blijkt, zal Feyenoord snel overschakelen naar Vennegoor. De 32-jarige spits traint momenteel bij de beloften van FC Twente om zijn conditie op peil te houden. Technisch directeur Martin van Geel bevestigt dat hij een optie is. “Hij is een optie, omdat hij een type is dat we momenteel voorin missen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *