FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luigi Bruins zit nog steeds zonder club

Ooit was hij een begenadigd talent, speler van Jong Oranje die zelfs in beeld was bij het grote Oranje. Afgelopen zomer besloot Feyenoord zijn aflopende contract niet te verlengen en sindsdien zit Luigi Bruins zonder club.

De 24-jarige middenvelder zou nu onder andere in beeld zijn bij ADO Den Haag. Dan zou die club wel eerst een andere middenvelder moeten verkopen. ‘Het contact met Luigi dateert alweer van zes weken geleden’, zegt commissaris Paul Beyersbergen van de Haagse club in het Algemeen Dagblad. ‘Daarna is er niet meer gesproken.’

Sietje Mouch, zaakwaarnemer van Bruins, geeft in het Algemeen Dagblad aan dat een aantal clubs contact voor Bruins hebben opgenomen. ‘Ook ADO heeft inderdaad gebeld, zij kijken vooral vooruit in het geval er nog basisspelers worden verkocht. Maar er zijn meer clubs voor Luigi in de markt, al is het nog niet zo concreet dat hij eerdaags ergens tekent.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *