FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Twente gaat vierde poging wagen voor Leroy Fer

FC Twente hoopt nog altijd op de komst van Leroy Fer. De Tukkers brachten inmiddels al drie keer een bod uit op middenvelder, maar Feyenoord weigerde tot op heden mee te werken aan een overgang. Deze week zal Twente echter opnieuw een poging wagen.

Het laatste bod van de bekerhouder bedroeg vier miljoen euro, plus een bonus van een miljoen euro wanneer Twente de Champions League haalt in de tijd dat Fer bij de club onder contract staat. Feyenoord deponeerde het bod in de prullenbak en benadrukte dat de 21-jarige jeugdinternational niet weg mag.

Joop Munsterman, voorzitter van Twente, weigert zich echter neer te leggen bij het uitblijven van een transfer. “We geven het nog niet op. Deze week nemen we weer contact op met Feyenoord”, aldus de beleidsbepaler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *