FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord doet alles aan komst John Guidetti

Feyenoord hoopt zich nog steeds te versterken met John Guidetti. De Zweedse aanvaller van Manchester City moet de leegte opvullen die Georginio Wijnaldum (PSV) en Luc Castaignos (Internazionale) hebben achter gelaten.

De naam van Guidetti wordt al enkele weken in verband gebracht met Feyenoord, die hem op huurbasis willen overnemen van Manchester City. Het grootste probleem is het hoge salaris wat de negentienjarige aanvaller vraagt. De grootmacht uit Engeland wil ook nog een huursom van 125 duizend euro ontvangen.

Ook de naam van Jan Vennegoor of Hesselink werd genoemd bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel laat aan Voetbal International weten dat eerst alle pijlen worden gericht op Guidetti.

“We doen er alles aan, maar ik vermoed dat we nog een paar dagen nodig hebben voor een definitief ja of nee”, aldus Van Geel aan Voetbal International. “We zijn voortdurend in contact met Manchester City. Wij willen graag, voor ons is John Guidetti nog steeds de eerste keus.” Vennegoor staat wel op het lijstje. “Hij is een optie, omdat hij een type is dat we momenteel voorin missen.”

“We hebben een aantal namen de revue laten passeren”, aldus hoofdtrainer Ronald Koeman. “maar ook wat mij betreft is Guidetti nog steeds kandidaat nummer één. Pas als dat niet doorgaat, zullen we ons op alternatieven richten. Het mag duidelijk zijn dat ik tevreden ben over onze aanvallers, maar qua spel zijn het veelal dezelfde types. Een balvaste afmaker ontbreekt, dus daarnaar zijn we op zoek.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *