FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman verrast door kwaliteiten van jongelingen

Ronald Koeman kent als trainer van Feyenoord een voortvarende start. De oefenmeester van de Rotterdammers zag zijn jonge ploeg zeven punten uit de eerste drie duels behalen, waardoor het met Ajax en Vitesse achter koploper FC Twente staat.

“Ik ben positief verrast over bepaalde kwaliteiten die aanwezig zijn. En dan met name bij jonge spelers.” Maar: “Jonge spelers moeten wel beseffen dat de stap van de jeugd naar de A-selectie niet de laatste stap is. Daar moet je ze soms nog van overtuigen”, zegt Koeman op de website van Feyenoord.

De ervaren oud-speler van onder meer PSV en FC Barcelona probeert zijn ervaring uiteraard over te brengen op de selectie. “Voetballen is een vak en zo moet je dat ook benaderen. Wat ik heel belangrijk vind is dat je er alles aan doet om goed te presteren”, aldus Koeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *