FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Guidetti genoot van sfeer in de Kuip’

In het diepste geheim bevond John Guidetti zich zondagmiddag in de Rotterdamse Kuip. De Zweedse aanvaller staat op de nominatie om de voorste linie van Feyenoord te versterken en nam daarom eens een kijkje tijdens een wedstrijd van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel liet na afloop weten dat de aanvaller had genoten van de sfeer in het stadion.

Feyenoord is momenteel nog in onderhandeling met de aanvaller en zijn club Manchester City. De Zweedse jeugdinternational zou aanvankelijk bij die club vertrekken omdat de concurrentie te groot was. FC Twente liet hem een contract tekenen, maar daar wilde Guidetti uiteindelijk onderuit. City betaalde Twente een schadevergoeding van 1 miljoen euro en Guidetti zette zijn handtekening onder een nieuw contract.

In aanmerking voor een plek in het keurkorps van trainer Roberto Mancini komt de aanvaller nog niet. Daarom werd besloten hem een seizoen elders te stallen. De Nederlandse competitie wordt hierbij als de ideale leerschool gezien. Het enige probleem waar Feyenoord momenteel tegenaan hikt is het salaris van de aanvaller. City wil dat Feyenoord een groot deel van het salaris van de Zweed overneemt, maar de Rotterdammers kunnen dat gewoonweg niet ophoesten.

Een transfer is dan ook nog lang niet in zicht. “Maar dat John hier in de Kuip was, is een goed signaal. Hij genoot van de sfeer in het stadion”, aldus Van Geel tegen het Algemeen Dagblad. Deze week zal meer duidelijk worden omtrent de overgang van Guidetti naar Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *