FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman ziet het zitten in Anass Achahbar

Ronald Koeman liet gisteren tegen sc Heerenveen de 17-jarige Anass Achahbar debuteren bij Feyenoord. De spits stelde zijn trainer met zijn invalbeurt niet teleur.

‘Hij is wel een spits met potentie, hoor,’ zegt Koeman in De Telegraaf over Achahbar, die in de slotfase drie keer dichtbij het winnende doelpunt was tegen de Friezen. ‘Anass is een echte spits. Balvast, hij is in het strafschopgebied een echte rommelaar en misschien had hij nog wel vaker aangespeeld moeten worden.’

Koeman gaf zichzelf ook een pluim. Met een glimlach: ‘Het is de zoveelste jeugdspeler die debuteert. Die jongens zullen me wel dankbaar zijn. Het blijkt opnieuw dat er nog steeds groei in het elftal zit.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *