FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer: ‘Of blijven bij Feyenoord of verkassen naar Twente’

Leroy Fer wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar FC Twente, Feyenoord is tot op heden echter niet akkoord gegaan met het geboden transferbedrag. De middenvelder sluit een vertrek naar een andere club voorlopig uit.

Ondanks alle geruchten kent Fer een goede start van het nieuwe seizoen. “Het gaat inderdaad lekker bij Feyenoord”, zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Het geeft aan dat ik mij goed kan focussen. Die lijn wil ik doortrekken, ook bij Jong Oranje. Dat elftal is ook heel belangrijk voor mij.”

“Bovendien zitten er zes ploeggenoten in de selectie. Het voelt als thuis”, vervolgt Fer zijn verhaal. “Ik voel me ondanks de onzekere situatie erg sterk.”

Onlangs werd Fer ook gelinkt aan AC Milan, de Feyenoorder weet echter van niets. “Ik heb nooit iets gehoord van AC Milan. Ik wil graag in Nederland blijven, maar er zijn natuurlijk een paar clubs in Europa waar een speler nooit nee tegen zal zeggen. Daar hoort AC Milan zeker bij. Maar om het eenvoudig te houden: het wordt of FC Twente of Feyenoord.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *