FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Adriaanse belde Fer dinsdag nog

Leroy Fer heeft zijn gewenste transfer eindelijk te pakken. De aanvallende middenvelder is blij dat FC Twente en Feyenoord tot een akkoord gekomen zijn en kijkt nu uit naar de samenwerking met trainer Co Adriaanse.

“Co Adriaanse belde me dinsdag nog om me te laten weten dat de hele club achter mijn komst staat”, liet een blije Fer weten op de website van zijn zaakwaarnemer Rob Jansen. “Twente heeft er ook alles aan gedaan om me binnen te halen. Dat straalt vertrouwen uit en voelt heel prettig. Ik heb er erg veel zin in en weet nu al dat ik met een glimlach mijn handtekening zal zetten.”
Fer had nog een contract voor tien maanden bij de Rotterdammers, waar technisch directeur Martin van Geel de jackpot voor de jongeling op tafel wou zien. Uiteindelijk ging Twente akkoord en legde maar liefst 5,5 miljoen euro op tafel, waardoor een overeenkomst tussen beide partijen alsnog rond kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *