FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Everton contracteert Royston Drenthe

Royston Drenthe wordt ploeggenoot van John Heitinga. Everton neemt de 24-jarige middenvelder over van Real Madrid, waar hij zijn verbintenis ontbonden zag worden.

Drenthe had nog een contract tot medio 2012 bij Real, maar bij De Koninlijke was er geen uitzicht op speeltijd. Het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Hércules Alicante, maar deze zomer wil zijn werkgever hem definitief slijten. Clubs in de Primera División kunnen maar 25 selectiespelers inschrijven, waarvan drie keepers. Voor Drenthe was er geen plaats meer in Madrid.

Na een succesvol EK Onder-21 in 2007 haalde Real Madrid Drenthe voor dertien miljoen euro weg bij Feyenoord. Maar in de Spaanse hoofdstad bleef een doorbraak uit. In totaal speelde Drenthe 46 competitieduels voor Real, waarin hij twee keer scoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *