FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jonathan de Guzman voor 8,5 miljoen naar Villareal

Jonathan de Guzman heeft op de laatste transferdag alsnog zijn zin gekregen. De middenvelder maakt per direct de overstap van Real Mallorca naar Villareal. De oud-Feyenoorder heeft een vijfjarig contract getekend bij zijn nieuwe werkgever en heeft ongeveer 8,5 miljoen euro gekost.

De 23-jarige De Guzman liet eerder al weten dat hij een overstap naar Villareal zag zitten. De Spaanse club doet mee in de Champions League en was lang in onderhandeling met de Nederlander. Uiteindelijk is er op de slotdag toch nog een akkoord bereikt.

De spelmaker kwam in 2010 transfervrij over van Feyenoord en werd direct een vaste basisspeler bij Mallorca. De Guzman wist vijf keer het net te vinden in 33 competitiewedstrijden. Dit seizoen speelde de middenvelder nog een competitieduel en wist te scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *