FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luigi Bruins op stage bij Racing Genk

RC Genk biedt Luigi Bruins de kans om een contract in de wacht te slepen, althans als we De Telegraaf mogen geloven. De 24-jarige middenvelder krijgt in een trainingsstage de mogelijkheid om de technische staf van zijn kwaliteiten te overtuigen.

Bruins speelde het afgelopen seizoen voor Feyenoord, waar zijn aflopende contract niet werd verlengd. De aanvallend ingestelde middenvelder zou bij de Belgische club trainer Mario Been, die het afgelopen seizoen de leiding had over de Rotterdamse formatie, weer tegenkomen. Donderdag treedt hij met een B-team van Genk aan in een oefenduel met Alemannia Aachen.

Bruins heeft door zijn transfervrije status alle tijd om een nieuwe club te vinden. De transferperiode is inmiddels gesloten. Op de valreep werd woensdagavond Leandro Grimi, afkomstig van Sporting Portugal, aangetrokken door RC Genk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *