FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil contact met City verder uitbouwen

Feyenoord mag mede dankzij de gunst van Manchester City John Guidetti verwelkomen. Directeur Martin van Geel heeft dan ook een zeer goed gevoel overgehouden aan de onderhandelingen met de Engelse grootmacht.

Feyenoord hoopt dat de relatie tussen beide clubs versterkt kan worden, vertelt Van Geel in het Algemeen Dagblad. “Ik wil het contact met City graag uitbouwen. Voor Feyenoord een prima zaak, lijkt mij.”

De Rotterdammers hebben door de tijdelijke komst van Ryo Miyaichi al ervaring met bijvoorbeeld het maken van gedetailleerde rapporten. “Bij de verhuur van Miyaichi hebben wij Arsenal volledig op de hoogte gehouden van zijn ontwikkeling. Dat is iets wat andere clubs ook mee krijgen”, aldus Van Geel.

Eerder dit jaar klaagde Feyenoord Manchester City nog aan bij de Engelse voetbalbond FA. De Citizens zouden jeugdinternational Karim Rekik al op vijftienjarige leeftijd hebben benaderd en dat is niet toegestaan. Het conflict liep uiteindelijk met een sisser af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *