FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Inter schrijft Castaignos niet in voor CL

Internazionale heeft Luc Castaignos niet ingeschreven voor de Champions League dit seizoen, zo maakte de Milanese ploeg donderdag bekend. Aankopen Diego Forlán en Mauro Zárate staan wel op de lijst. Ook de naam van Wesley Sneijder staat op de lijst van de Nerazzuri.

De achttienjarige Luccie kwam deze zomer over van Feyenoord, dat drie miljoen euro voor de Schiedammer ontving van de vice-kampioen van de voorbije jaargang van de Serie A. De concurrentie in de aanval van Inter is moordend, met spelers als Forlán, Diego Milito, Giampaolo Pazzini en Zárate. Het halen van Castaignos was dan ook vooral met het oog op de toekomst.

Omdat het jeugdproduct van Feyenoord niet is ingeschreven, zal hij nog minstens een jaar moeten wachten voor zijn debuut in de Champions League. Ook bij zijn voormalige club in Rotterdam kon de beloftevolle aanvaller nog niet proeven van het kampioenenbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *