FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Transfer Fer is competitievervalsing

Roda JC Kerkrade komt volgende week zaterdag voor de tweede keer dit seizoen Leroy Fer tegen. De Limburgers spelen dan thuis tegen FC Twente. Een kleine drie weken geleden verloor Roda met 3-0 van Feyenoord, waar Leroy Fer één van de doelpuntenmakers was.

Roda komt Fer nu opnieuw tegen, maar dan in het shirt van FC Twente. Volgens Roda-trainer Harm van Veldhoven is dat competitievervalsing. ‘Het slaat natuurlijk nergens op. Het is volgens de reglementen, maar de logica is ver te zoeken’, zegt hij tegen L1.

Roda JC sloeg zelf overigens ook toe op de laatste dag van de transfermarkt door doelman Pawel Kieszek van FC Porto over te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *