FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Biseswar kan contract bij Feyenoord verlengen

Diego Biseswar kan binnenkort een aanbieding van Feyenoord verwachten. De buitenspeler heeft een contract dat aan het einde van dit seizoen afloopt, maar technisch directeur Martin van Geel heeft laten weten dat contract graag te verlengen.

“Deze jongen heeft gewoon heel veel potentie”, geeft Van Geel aan. “Dat geldt ook voor jongens zoals Jerson Cabral en Ruben Schaken. Maar hun prestaties zijn nog wel wisselvallig. De ene week is het goed, de andere wat minder. Ik ga graag met Diego praten om te horen wat hij wil.” De belangenbehartiger van Biseswar, Jeroen Hoogewerf, laat weten dat zijn pupil niet onwelwillend tegenover contractverlenging staat.

“Praten kan altijd, los van de vraag of Diego wil blijven of niet. Het is goed elkaars standpunten te horen om van daaruit verder te borduren. Over zijn toekomst heeft Diego niet nagedacht, die hangt af van hoe hij dit seizoen presteert”, aldus Hoogewerf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *