FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer wil gaan vlammen als middenvelder

Leroy Fer stapte op de laatste dag van de transfermarkt, woensdag, over van Feyenoord naar FC Twente. De 21-jarige middenvelder maakte voor 5,5 miljoen euro de overstap naar Enschede. Fer heeft zin in zijn avontuur bij Twente.

“Dit is toch wat ik wilde”, vertelde Fer aan FC Twente TV. “FC Twente speelt al een paar jaar mee om de titel en ze spelen Europees voetbal. Ik zie spelers die op jonge leeftijd hierheen komen en zich doorontwikkelen en ik wil graag prijzen pakken en dat kan hier. Het heeft lang geduurd en er zijn veel heel vervelende dingen gebeurd, maar nu zit ik hier gelukkig toch.”

FC Twente-trainer Co Adriaanse liet eerder al weten Fer ook als goede optie voor in de verdediging te zien. Het middenveld van de Enschedese ploeg is namelijk al aardig bezet met Wout Brama, Luuk de Jong en Willem Janssen. De jeugdinternational speelt echter liever op het middenveld.

“Ik moet op de training laten zien wat ik in huis heb en op basis daarvan maakt de trainer de keuze’s. Ik heb ook eerlijk tegen de trainer gezegd dat ik een middenvelder ben en me daar wil laten zien. Ik heb me laten zien als middenvelder en daarvoor ben ik ook gehaald”, aldus Fer. “Mocht de trainer een andere keuze maken dan zal ik het proberen. Ik zal me altijd inzetten voor het team.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *