FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bruins beslist snel over Racing Genk

Luigi Bruins zal één dezer dagen de knoop doorhakken of hij wel of niet in gaat op de avances van RC Genk. De middenvelder zit sinds zijn vertrek bij Feyenoord zonder club en kan zijn loopbaan nieuw leven inblazen bij de Belgische club.

De 24-jarige Bruins maakt tijdens zijn proefperiode vooralsnog geen slechte indruk. Afgelopen donderdag speelde de geboren Rotterdammer nog mee in de oefenwedstrijd tegen Aken en niet onverdienstelijk. Wel kampt hij nog met een serieuze conditionele achterstand.

Bruins gold als een groot talent, maar slaagde er niet in om deze belofte in te lossen bij Feyenoord. Hij speelde in totaal negentig wedstrijden voor de Stadionclub. Daarvoor was hij drie seizoenen actief bij stadsgenoot Excelsior. Bij Genk kan hij samenwerken met een oude bekende, Mario Been. De nieuwe hoofdtrainer van Genk had de middenvelder onder zijn hoede bij Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *