FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Bronckhorst ziet Drenthe weer Oranje halen

Volgens Giovanni van Bronckhorst kan Royston Drenthe meekomen bij het Nederlands elftal. De door Real Madrid aan Everton verhuurde Drenthe speelde tot op heden tien minuten, tegen Turkije, voor Oranje. Volgens Gio komen er daar nog genoeg bij.

“Ik denk dat Royston goed bij Everton past”, aldus Van Bronckhorst op de website van Everton. “Hij brengt altijd een flinke dosis energie mee en ik denk, dat de Premier League beter voor hem is dan de Primera División was. Royston is een snelle, linksbenige speler, vaardig en iemand met veel karakter en energie. Hij heeft een goed schot en kan overal aan de linkerkant spelen, zelfs als back.”

Door bij The Toffees goed te presteren, denkt Van Bronckhorst dat Drenthe weer kan aansluiten bij Oranje. “Ik zie niet in, waarom hij het nationale team niet weer zou kunnen halen. Hij heeft er de kwaliteiten voor, maar één ding is zeker: de concurrentie is momenteel loodzwaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *