FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Fer: ‘Uitfluiten van Feyenoord-supporters deed me pijn’

Leroy Fer maakte op de laatste dag van de transfermarkt de overstap van Feyenoord naar FC Twente. De middenvelder werd toen hij bekend maakte graag naar De Tukkers te verhuizen hard aangepakt door de Rotterdamse supportersgroep.

“Het was erg lastig voor mij, dat de Feyenoord-fans me gingen uitfluiten. Dat was voor het eerst in mijn carrière”, vertelde Fer in gesprek met De Telegraaf. “Ik heb een héél rare transfer gemaakt. Alles was anders dan normaal. Daarvoor waren de fans altijd positief geweest. Ik heb een keuze gemaakt, die goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ik wist dat ik veel ellende over mezelf af zou roepen.”

Fer werd op een duur zelfs fysiek bedreigd. “Daar ben ik erg van geschrokken. Ik ben niet echt bang geweest, maar heb wel een tijdje extra goed om me heen gekeken. Als iemand lang naar me keek op straat, keek ik ook lang terug.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *