FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jacob Lensky kampt met alcoholprobleem

Volgens fcurecht.nl kampt Jacob Lensky met een alcohol probleem. De Tsjechische international was al enkele weken afwezig vanwege aanhoudende migraineaanvallen. Nader onderzoek heeft nu opgeleverd, dat die migraine is te herleiden tot een alcoholprobleem, waarmee de speler kampt.

Na overleg met hoofd medische zaken Frank van Hellemondt heeft Lensky besloten onmiddellijk aan zijn behandeling te beginnen. “De huidige situatie is natuurlijk niet goed voor mij, maar ook niet voor FC Utrecht”, aldus de 22-jarige middenvelder. “Met professionele hulp ga ik er nu hard aan werken om weer zo snel mogelijk van waarde voor de club te worden.”

De leiding van FC Utrecht heeft Lensky alle professionele ondersteuning toegezegd die nodig is om zijn probleem op te lossen. “Overmatig drankgebruik en topsport zijn niet verenigbaar en dat erkent Jacob zelf ook”, zegt Foeke Booy, technisch directeur van FC Utrecht. “Maar we hebben veel respect voor Jacobs openheid over zijn alcoholprobleem. Intern is inmiddels iedereen geïnformeerd en zowel bij de spelers als de staf ontmoet hij begrip en de bereidheid hem te ondersteunen in zijn programma.” Hoe lang het duurt voordat Jacob Lensky weer inzetbaar is voor FC Utrecht, is nu nog niet te zeggen.

Lensky is wel vaker voor op een opvallende manier in het nieuws gekomen en past niet echt bij het beeld van de stereotype voetballer. Wil je meer weten over deze opvallende persoonlijkheid binnen de voetbalwereld? Bekijk hier het artikel dat wij van v-bal over hem hebben geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *