FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Fer wenst Feyenoord veel succes toe

Voor het eerst sinds de afronding van zijn transfer naar FC Twente heeft Leroy Fer woensdag zijn gezicht laten zien bij Feyenoord. De 21-jarige middenvelder haalde zijn spullen op en nam afscheid van de stafleden en spelers.

Fer wenste zijn oude club veel succes toe. “Ik denk dat ze het dit seizoen goed gaan doen”, sprak de middenvelder tegen NUsport. “Met jongens als Jordy Clasie, Karim El Ahmadi, Diego Biseswar en Jerson Cabral hebben ze nog genoeg goede spelers over. En met Otman Bakkal en John Guidetti hebben ze er twee goede spelers bij gehaald.”

Op het moment dat de transfer werd afgerond verbleef Fer in een Bulgaars hotel om zich voor te bereiden op een EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje. Zijn Feyenoord-maatjes Clasie, Cabral, Stefan de Vrij, Kelvin Leerdam, Ricky van Haaren en Kaj Ramsteijn had hij op dat moment om zich heen.

“Met veel van die jongens heb ik zo’n tien jaar samengespeeld”, weet Fer. “Bijna mijn hele Feyenoord-periode. Zij reageerden natuurlijk teleurgesteld toen ze hoorden dat ik bij Feyenoord wegging. Aan de andere kant waren ze wel blij voor mij. Dat geeft me een fijn gevoel. Al blijft het moeilijk om ze achter te laten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *