FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ron Vlaar looft Jordy Clasie’

Feyenoord-aanvoerder Ron Vlaar heeft lovende woorden over voor Jordie Clasie, die een uitstekende competitiestart kent in Rotterdam. De jongeling, die het afgelopen seizoen uitkwam voor Excelsior, is direct in het bezit van een basisplaats.

Vlaar heeft bewondering voor het spel van de kleine Clasie. “Jordy Clasie ziet het spelletje zo ongelooflijk snel. Dat is leuk en goed om te zien. Zijn komst heeft Feyenoord ook beter gemaakt”, waren de woorden van de centrale verdediger aan het Algemeen Dagblad.

Clasie is pas bezig aan zijn tweede jaar in de Eredivisie en is zich bij Feyenoord aan het ontpoppen tot een vaste waarde. Het afgelopen seizoen kwam de middenvelder tot 32 wedstrijden voor Excelsior en scoorde daarin tweemaal. Dit seizoen speelde de Haarlemmer vier duels voor de Rotterdammers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *