FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Castaignos krijgt excuses aangeboden van Inter-preses

Luc Castaignos zal voorlopig niet te zien zijn in de Champions League. De Nederlandse aanvaller, die afgelopen zomer de overstap maakte van Feyenoord naar de Italiaanse grootmacht Internazionale, kan door een fout van de clubleiding namelijk niet in actie komen in het miljoenenbal.

De Nerazzurri hebben Diego Forlan ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League. De Uruguayaanse voorhoedespeler mag echter voor de winter nog niet in Europees verband in actie komen voor de club van Wesley Sneijder.

Forlan, international van zijn vaderland, speelde in de voorronde namens Atlético Madrid al in de Champions League. Castaignos kreeg echter wel al excuses aangeboden door Massimo Moratti, de voorzitter van de club uit Milaan. “Het spijt me vooral voor Castaignos. Anders hadden we hem namelijk ingeschreven”, aldus Moratti.

Manager worden van Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente of een andere club?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *