FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Bakkal en Guidetti echte versterkingen voor Feyenoord’

Ron Vlaar was zeer te spreken over het resultaat dat Feyenoord boekte in Breda. NAC werd met 1-3 verslagen en de debutanten Otman Bakkal en John Guidetti beleefden een succesvolle middag.

NAC leek Feyenoord een zeer moeilijke middag te gaan bezorgen na de 1-0 van Robbert Schilder. “In de tweede helft waren wij de baas”, zag aanvoerder Ron Vlaar echter. “Met elf punten uit vijf wedstrijden ben ik zeer tevreden.”

“We speelden slordig voor rust”, vervolgde Vlaar tegen De Telegraaf. “We kregen wel ruimte maar gingen daar niet goed mee om. De gelijkmaker was ons enige wapenfeit tot de pauze.” Bakkal en Guidetti maakten ieder een doelpunt. Vlaar: “Dat zijn dus werkelijk versterkingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *