FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bakkal richt zich alleen maar op Feyenoord

Als huurling staat Feyenoorder Otman Bakkal formeel nog onder contract bij PSV. Maar uit het oog is wat betreft de middenvelder uit het hart. “Na onze wedstrijd heb ik gehoord dat PSV 3-3 heeft gespeeld tegen VVV, na een 0-2 voorsprong. Ik neem het voor kennisgeving aan. Het laat me koud. Niet vanwege de club of de mensen daar, helemaal niet zelfs. Maar ik speel nu voor Feyenoord en daar richt ik me op”, zei de uitblinker na de zege op NAC (1-3).

De fans van Feyenoord hebben de voormalige jeugdinternational al in hun hart gesloten, zo ondervond Bakkal na zijn wissel. “Ik wist al dat het publiek fantastisch was, maar dit deed me goed. Ondanks de slechte teamprestatie in de eerste helft heb ik uiteindelijk een prima gevoel aan de middag overgehouden. Scoren is heel erg lekker. Maar nog belangrijker was dat we wonnen. Het voelt goed om Feyenoorder te zijn en weer speelminuten te maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *