FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti zal op zijn woorden gaan letten

John Guidetti lijkt Feyenoord in zijn eentje aan extra zelfvertrouwen te helpen. De nieuwe spits nam tegen NAC Breda zelfverzekerd een strafschop, maande het thuispubliek tot stilte en kegelde in de slotfase Donny Gorter over de zijlijn.

“Dat was niet eens een overtreding”, reageerde Guidetti na afloop schouderophalend in het Algemeen Dagblad. “Maar in Nederland blijkbaar wel. Het zijn dingen waar ik rekening mee moet gaan houden.”

“In Engeland is het bijvoorbeeld heel normaal om ‘fuck off’ naar de arbiter te roepen. Dat woordgebruik is zo ingeburgerd, bijna hetzelfde als tegen iemand ‘hallo’ zeggen. Hier kan het meteen een rode kaart betekenen, heb ik gehoord. Ik zal op mijn woorden letten.”

Feyenoord won en Guidetti kwam tijdens zijn debuut tot scoren, toch wilde de Zweed niet spreken van een droomdebuut. “Absoluut niet, dan had ik er wel drie gemaakt”, reageerde hij.

“Natuurlijk is het een start waar ik mee verder kan. Maar de fans van Feyenoord hebben nog helemaal niets gezien van John Guidetti, dat komt de komende weken. Hopelijk zaterdag al in dat fantastische stadion De Kuip.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *